Stichting Onderzoek en Educatie Stad en Amelisweerd (SOESA)

LogoSoesaWe hebben Stichting SOESA (Stichting Onderzoek en Educatie Stad en Amelisweerd) in 2010 opgericht om als opdrachtgever voor onderzoek en educatie te fungeren. SOESA is erkend als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat donaties aan SOESA aftrekbaar zijn voor de belasting. Het RSIN-/ANBInummer is 822368560.

SOESA is opgericht om een formeel kader te bieden voor de financiering van activiteiten van de Kracht van Utrecht en de Vrienden van Amelisweerd.  Projecten, zoals het vieren van 40 jaar Vrienden van Amelisweerd, de Amelisweerd-manifestaties, Amelisweerd-dagen / Fete de la Nature en projecten als "Naar een Dubbele Schaalsprong in Fiets/OV/Railnetwerk" kunnen alleen worden uitgevoerd als er sponsoren zijn, die subsidies willen verstrekken. Fondsen van overheidsinstellingen en particulieren worden daartoe benaderd. Veelal verstrekken zulke fondsen alleen aan rechtspersonen als stichtingen of verenigingen en verwachten zij statuten en jaarverslagen om zich een beeld te kunnen vormen over de aanvrager. Naast subsidies voor speciale projecten heeft SOESA inkomsten uit donaties, doorgaans van individuele burgers. 

Bestuur

Er is een bestuur van drie leden: Jan Morren (voorzitter), Jan Fransen (secretaris) en Cor van Angelen (penningmeester). 

Statuten & Jaarverslagen

Bekijk hier onze jaarverslagen: 

Een afzonderlijk inhoudelijk en financieel verslag van de activiteit Fête de la Nature 2016: Bekijk/download het verslag (pdf).

Statuten zijn op verzoek beschikbaar.  

Donaties

De kosten van een burgerinitiatief zijn weliswaar niet hoog en we beheren het met gepaste zuinigheid, maar voor niets gaat de zon op... Wilt u ons financieel ondersteunen, maak dan uw donatie over op het volgende rekeningnummer:

Triodosbank NL50 TRIO 039 049 23 29 t.n.v. Stichting Onderzoek en Educatie Stad en Amelisweerd.

SOESA is een ANBI-erkende instelling. Zowel eenmalige als periodieke schenkingen zijn mogelijk. Het RSIN-/ANBInummer is 822368560.
Neem voor meer informatie hierover contact op met het bestuur.  

Als u het bestuur uw mailadres meldt, ontvangt u op dat mailadres de Nieuwsbrief van de Kracht van Utrecht en de Vrienden van Amelisweerd. Ook dit spaart kosten.

Correspondentieadres

Willem Barentzstraat 106 3572 PR Utrecht (adres van de secretaris van het bestuur van Soesa) of via mail aan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .