Actieplan Gezonde Lucht in Utrecht op 2 september aangeboden aan Utrechtse Raad

Gezonde lucht_gezonde_longen_MD_actieOp dinsdag 2 september 2014 om 13.00 uur gaan we - Kracht van Utrecht en Milieudefensie - een actieplan voor gezonde lucht overhandigen aan de Utrechtse gemeenteraad. Dat doen we samen met honderden foto's van bezorgde Utrechters die hun gemeente om maatregelen voor gezonde lucht vragen.

Concrete maatregelen!

Het is belangrijk dat de gemeenteraad ziet dat er veel mensen zijn die zich zorgen maken. Dan kunnen ze de vraag om maatregelen niet naast zich neerleggen. We bieden de raadscommissie een Actieplan aan. In dit Actieplan voor gezonde lucht staan maatregelen die de gemeente in kan voeren om de luchtkwaliteit te verbeteren. 

Dinsdag 2 september, 13.00 uur, Stadhuis

Maak jij je ook zorgen over luchtvervuiling en wil je de gemeente laten zien dat jij gezonde lucht wilt? Ga dan mee naar de aanbiedingsactie op dinsdag 2 september. Tijd: 13.00 uur op het Stadhuis. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt een mailtje terug met meer info. 

Het Actieplan Gezonde Lucht voor Utrecht zal op dinsdag 2 september om 13.30 uur online staan op deze website.

Meer over de "Samen voor Gezonde Lucht" activiteiten van Milieudefensie lees je hier